Om oss

Våra kostrådgivare och hälsokonsulter

Alla medarbetare på Livsviktigt har en gedigen erfarenhet och kunskap om hur mat fungerar och hur det påverkar våra kroppar. Vi är alla utbildade inom kost och hälsa genom Svenska Näringsakademin eller till dietist genom högskola. Du kommer enkelt i kontakt med oss genom vårt kontaktformulär som du hittar längst upp på sidan. 
Mattias Ahlqvist - VD

Mattias grundade Livsviktig 2011 med övertygelsen om att kunna hjälpa privatpersoner och företag med att ta stora kliv till en bättre hälsa med små ändringar med hjälp av kosten. 


Favoritföreläsning: "Hur frisk vill du vara". En helhetsföreläsning som blivit väldigt populär hos våra företag. Den tar verkligen ett helhetsgrepp!  


Gör helst på fritiden: Tränar crossfit och umgås med familjen i sommarstugan i Varberg.  

Conny thom

Conny är vår expert inom vitaminer, mineraler och hälsokost. Han hjälper våra kunder genom sitt genuina intresse för människor  och sin enkelhet i uppbyggande av kostscheman.

Favoritföreläsning: "Den viktiga helheten" där man föreläser kring att allt hänger ihop i "kropp och knopp".

Gör helst på fritiden: Spelar golf, fiskar och spenderar gärna tid på gymmet när tillfälle ges.


lina wiland

Lina har många strängar på sin lyra och är ett riktigt energiknippe! Förutom att hon är kostrådgivare, PT och föreläsare tar hon sig gärna an en och annan klient på massagebordet. Lina är även ute på våra event med ICA Maxi där hon svarar på frågor från nyfikna kunder i butiken om kost och hälsa.

Favoritföreläsning: "Socker" som idag har framförts över 350ggr runt om i landet.

Gör helst på fritiden: Tränar på gym och umgås med familjen.


lova molin

Lova är vår dietist och kostexpert. När frågor och funderingar dyker upp på Livsviktigt är det Lova som har svaren. Det är även hon som är produktansvarig över alla utvalda varor inom vårt koncept Familjen Val på ICA Maxi.