Kostföreläsningar

Boka någon av våra populära kostföreläsningar

En spännande kostföreläsning från Livsviktig Kostrådcenter är alltid uppskatta på företagseventet, kick-offen eller kundkvällen. Oavsett vilken kostföreläsning man väljer från oss kan man vara säker på att vi gör vårt yttersta för att inspirera, peppa och ge massor av tips för ett hälsosammare liv. 

Våra föreläsningar om kost och hälsa innehåller grundläggande näringslära som presenteras utan pekpinnar och inspirerar till att göra de små ändringarna som gör stor skillnad på hälsan.

Våra uppdrag sträcker sig från norr till söder och om önskemål finns skräddarsyr vi satsningen så det passar ditt företag perfekt. Alla föreläsningar är mellan 60 - 100 minuter och samtliga har utrymme för frågor som ofta dyker upp från åhörarna.

Socker 60min

Vår tveklöst mest bokade kostföreläsning på företag och event runt om i Sverige. Här tar vi upp på ett enkelt sätt hur socker påverkar våra kroppar, sockerfällor sötningsmedel samt har tid avsatt för frågor och diskussioner.

Hur frisk vill du vara? - 100min

Vi listar 7 punkter man kan tänka på om man har som mål att leva ett lite friskare liv. Allt ifrån rökning, stress till varför man bör dra dra ner på intaget av rött kött och kanske börja träna. En populär kostföreläsning som väcker många tankar hos våra åhörare.

Livsviktigt Kostrådcenter

Hur våra livsmedel påverkar oss - 100min

Hur kolhydrater, fett och protein fungerar i praktiken. Mycket uppskattad kostföreläsning där vi lär oss grunderna i hur mat och våra näringsämnen fungerar och påverkar oss.

The Perfect Match - 60min

De flesta av oss gör det svårare än det är. Att äta hälsosamt är i grund och botten superenkelt. Hemligheten bakom en välbalanserad kost kallas kort och gott "variation".

Under denna 60min långa kostföreläsning förmedlar vi på ett lättsamt och kul sätt enkelheten i att få till den perfekta dagen.


Priser på kostföreläsningar lämnas genom offert. Vänligen kontakta oss genom formuläret: