Kostrådgivning

Vi erbjuder individanpassade kostrådgivningar till både privatpersoner och företag

Kostrådgivning kan vara det enklaste steget du behöver för att förändra din hälsa och nå de resultat du önskar. Kosten är det som kan vara den största utmaningen när det kommer till en positiv förändring av din hälsa, men ofta det som gör störst skillnad i din hälsoutveckling.  Det är mycket man ska tänka på för att få ihop ett bra kostschema; bra balans mellan de olika näringsämnena, mängd, individuella önskemål, måltidsordning samt en rad andra aspekter. Det är inte konstigt att de som ger sig på en diet på egen hand har svårigheter med att slutföra och sedan hålla resultatet – dieten kan ha varit för extrem och/eller tråkig med för lite variation, alternativt kan man ha varit för snäll mot sig själv då man inte har någon att stämma av med. 

Många tror att efter man varit hos en kostrådgivare är det bara sallad, frukt, fisk och nötter som gäller. Det stämmer sällan. Vår tanke gällande kost är att den ska vara god, mättande och så varierande som möjligt. För oss är det viktigt att den kosten och de kostprogram vi bygger upp tillsammans med våra kunder ska vara hållbar idag och flera år framåt. Vår filosofi och framgångskoncept kallas 80 - 20 metoden - Ät hälsosamt 80% av veckan och unna dig sånt som kanske inte är lika nyttigt 20%. Då är det lättare att lyckas. Vår filosofi bygger på att ett kostschema ska vara hållbart och enkelt att följa.

Alla våra kostrådgivningar sker antingen på vårt kontor i Borås eller online. Vi kan även ha all kontakt via mail om det passar dig bättre. Detta betyder att du inte behöver passa några tider eller befinna dig på ett specifikt ställe.

Vi på Livsviktigt utlovar ett personligt uppbyggt kostschema, personlig kontakt med din kostrådgivare samt en snabb återkoppling och dialog för att hitta det bästa sättet att nå just dina mål!


Företagskunder 

Vi skapar hälsosammare medarbetare

Vi hjälper dig som företag att öka kunskapen om kost och hälsa bland personalen. Vi på Livsviktigt är flitigt anlitade på företag runt om i Sverige. Det kan handla om större satsningar där vi har kostföreläsningar och kostrådgivning med all personal eller en bara kort kostföreläsning i lunchrummet eller en längre till personalfesten. Vi skräddarsyr alla våra satsningar efter företagens önskemål, stora som små.

Privatpersoner

Vi hjälper dig till ett hälsosammare liv

 Kostrådgivning är ett helt individuellt upplägg. Tillsammans med din kostrådgivare sätter ni upp och identifierar dina mål och tittar närmare på vilka förändringar som behöver göras med din kost. Oavsett vart i landet du bor har vi möjlighet att hjälpa dig genom våra mycket uppskattade onlinetjänster. Kanske vill du veta att du får i dig de näringsämnen du behöver, gå ner i vikt eller få bättre resultat av din träning.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med den information du behöver för kostrådgivning online eller på vårt kontor i Borås: