ICA Maxi Högskolan

Välkommen till oss på Livsviktigt!Vad roligt att du som anställd på ICA MAXI HÖGSKOLAN hittat till oss! 

På Livsviktigt träffar du kostrådgivare med lång och bred erfarenhet. Vi har funnits i över ett decennium och vi hjälper dagligen företag och privatpersoner runt om i Sverige till hälsosammare liv. 

Må bra med rätt kosthållning 


Man kan påverka sin hälsa på olika sätt, en av de viktigaste delarna är att äta rätt. Med rätt kosthållning blir de flesta piggare, friskare och betydligt mer välmående. Oavsett vilket mål man lägger upp är vår filosofi är att varje förbättring är en vinst! 


När du nu har möjlighet att träffa en kostrådgivare hoppas vi att du ska se det som spännande, lärorikt och en möjlighet att få ett kostprogram som är skräddarsytt bara för dig och dina målsättningar. Nedan kan du se hur det går till. 


Kostrådgivning

Kostrådgivning är ett helt individuellt upplägg. Tillsammans med din kostrådgivare sätter ni upp och identifierar dina mål och tittar närmare på eventuella förändringar som kan göras med din kosthållning.  

Efter vårt möte kommer du i vår kostapplikation,"Nutrition Data",  hitta dina kost och eventuella träningsscheman som vi byggt upp tillsammans. Det är även i denna som du fortsättningen kan registrerar ditt kostintag och träning för att få en fin överblick över dina målsättningar. Här kan du även få snabb kontakt med din kostrådgivare om du har frågor och funderingar. 


" Din kosthållning påverkar dig i allt du gör. Många vi träffar får en helt ny inställning till hur viktigt det är att äta hälsoriktigt för att må bra idag, imorgon och resten av sitt liv"

Mattias Ahlqvist - VD

Så här går det till:

1. Boka en tid

Du hittar ett bokningsschema på anslagstavlan utanför lunchrummet. Skriv upp ditt namn på den tid som passar dig bäst. Därefter måste du informera Livsviktigt om denna tiden i nedan formulär. 

2. Skriv ner vad du äter i 3 dagar 

Skriv ner allt du äter och dricker under 3 dagar. Det behöver inte vara exakta mått. Det räcker t ex med "spaghetti och köttfärsås" eller "yoghurt och smörgås". Detta kommer vi sedan att kika på tillsammans under kostrådgivningen. 

3. Video-möte med Livsviktigt

Innan mötet med oss på Livsviktigt kommer du att få en länk skickat till din mail. Mötet bör köras via dator men det fungerar även via mobilen. 

Information vi behöver innan mötet:

Vi ses! 

Livsviktigt Kostrådscenter