Castellum

Välkommen till oss på Livsviktigt


På denna sida kan du läsa kortfattad information om satsningen, hitta tider och datum för de olika föreläsningarna samt följa hur det går för de olika grupperna i "Utmaningen" . 

Har du några funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss på Livsviktigt. 

Möten och föreläsningar

Föreläsningar 

  • 6/4 kl 09.00 - 10.30 "Socker" och uppstart (Mattias Ahlqvist)
  • 27/4 kl 09.00 - 10.00 "Kostkoll, hälsa och motivation" (Lova Molin)
  • 25/5 kl 09.00 - 10.30 "Hur frisk vill du vara?" (Mattias Ahlqvist)
  • 15/6 kl 09.00 - 10.00 "Den viktiga helheten" (Conny Thom)

Kostrådgivning

Kostrådgivning är ett helt individuellt upplägg. Tillsammans med din kostrådgivare sätter ni upp och identifierar dina mål och tittar närmare på om några förändringar måste göras för att nå dem. 

För att vi ska vara så effektiva som möjligt vill vi att du innan ditt möte med oss skriver ner vilka målsättningar du har samt skriver ner ditt kostintag under 5 dagar. Det behöver inte vara exakta mått. Det räcker gott att du uppskattar mängderna. Om du är en tränande person kan du även skriva ner dina träningspass. Detta kommer vi sedan kika på tillsammans. 

Efter vårt möte kommer du i "Nutrition Data" hitta dina kost och eventuella träningsscheman som vi byggt upp tillsammans. Det är även i denna som du registrerar ditt kostintag och träning för att få en fin överblick. 

Mötet sker via Teams. Du mottager länk i god tid innan mötet.
Får du förhinder vill vi att du meddelar oss så fort du kan. 

Vi behöver lite information

Nedan ser du ett formulär som vi vill att du fyller i innan vårt möte. Varför vi vill ha information kring din längd, ålder och vikt beror på att detta krävs för att vi ska kunna koppla upp dig mot vårt verktyg "Nutrition Data".
Informationen som du ger oss kommer inte att delas med någon annan än oss på Livsviktigt. Har du någon information som du anser att vi bör veta om så som allergier, mediciner eller något annat så skriver du in detta i fältet "Övrigt information".

Uppgifter:

Ställning i Utmaningen

Här kan du se hur det går för de olika grupperna i "Utmaningen". 
Diagrammet uppdateras varje fredag.