Kostrådgivning - Privatpersoner

Kostrådgivning på plats eller online

Du är varmt välkommen till oss i Borås för fysiska möten eller så träffas vi på nätet genom vår onlinetjänst - du bestämmer! Kostrådgivning är ett helt individuellt upplägg. Tillsammans med din kostrådgivare sätter ni upp och identifierar dina mål och tittar närmare på vilka förändringar som behöver göras med din kost. Kontaktsformulär för tidsbokning och kostrådgivning i Borås hittar du längst ner på denna sida.

Kostrådgivning  - Online

Oavsett vart i landet du bor har vi möjlighet att hjälpa dig genom våra mycket uppskattade onlinetjänster. Kanske vill man veta att man får i sig de näringsämnen man behöver, gå ner i vikt eller få bättre resultat av sin träning.
Vi på Livsviktigt använder oss av ett onlineverktyg som alla våra kunder får tillgång till vid namn Nutrition data. Med detta program registrerar man sin kost, hittar sina kostscheman samt flera hundra olika recept som underlättar vägen mot målet.

1. Ta kontakt med oss

Skicka oss ett kort mail där du beskriver den hjälp du vill ha. Vi återkommer inom 24 timmar hur vi snabbt kommer igång.

2. Skicka in en kostregistrering

För att kunna hjälpa dig på bästa sätt vill vi gärna få in några rader på hur din kosthållning ser ut i dagsläget.

3. Genomgång, kostschema och pepp!

Tillsammans kikar vi igenom ditt nya kostschema och sätter upp enkla mål.

Vår filosofi gällande kosten

Många tror att efter man varit hos en kostrådgivare är det bara sallad, frukt, fisk och nötter som gäller. Detta stämmer sällan. Vår tanke gällande kost är att den skall vara god, mättande och så varierande som möjligt.
För oss är det viktigt att den kosten och de kostprogram vi bygger upp tillsammans med våra kunder skall vara hållbar idag och flera år framåt.
Vår filosofi och framgångskonept kallas 80 - 20 metoden - Ät hälsosamt 80% av veckan och unna dig sånt som kanske inte är lika nyttigt 20%. Då är det lättare att lyckas!

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med den information du behöver för kostrådgivning online eller på vårt kontor i Borås: