Våra populära 

föreläsningar

Föreläsningar

Vi på Livsviktigt är flitigt anlitade föreläsare. Våra uppdrag sträcker sig från norr till söder och våra föreläsningar är kända för att vara roliga, informativa och otroligt lätta att ta till sig. Om önskemål finns skräddarsyr vi även föreläsningar så det ska passa just ditt företag och event!

Socker 60min

Vår tveklöst mest bokade föreläsning på företag och event runt om i Sverige. Här tar vi upp på ett enkelt sätt hur socker påverkar våra kroppar, sockerfällor, sötningsmedel samt har tid avsatt för frågor och diskussioner.

Hur frisk vill du vara? - 100min

Vi listar 10 punkter man kan tänka på om man har som mål att leva ett lite friskare liv. Allt ifrån rökning, stress till varför man bör dra dra ner på intaget av rött kött och kanske börja träna. En populär föreläsning som väcker många tankar hos våra åhörare.

Hur våra livsmedel påverkar oss - 100min

Hur kolhydrater, fett och protein fungerar i praktiken. Mycket uppskattad föreläsning där vi lär oss grunderna i hur mat och våra näringsämnen fungerar och påverkar oss.

Den viktiga helheten - 60min

Allt hänger ihop - kost, träning, sömn o stress.

För att må bra och prestera på topp måste vi få dessa 4 grundpelare att bli en del av vår vardag. Under denna föreläsning går vi igenom på ett positivt o roligt sätt hur vi ska äta, stressa av, sova bättre och få till rörelse i vardagen för att ha en kropp på topp!


The Perfect Match - 60min

De flesta av oss gör det svårare än det är. Att äta hälsosamt är i grund och botten superenkelt. Hemligheten bakom en välbalanserad kost kallas kort och gott "variation".

Under denna 60min långa föreläsning förmedlar vi på ett lättsamt och kul sätt enkelheten i att få till den perfekta dagen.


Priser på föreläsningar lämnas genom offert. Vänligen kontakta oss genom formuläret: